Mannen juwelen

Mannen en juwelen, het lijkt misschien een contradictie. Maar, zelfs de man die beweert nooit juwelen te dragen, draagt gewoonlijk toch wel juwelen. Wat immers te denken van dasspelden, trouwringen of manchetknopen. Je kunt moeilijk beweren dat dit geen juwelen zijn.

De laatste decennia zijn juwelen voor mannen niet langer taboe. We kijken dan ook niet langer meer vreemd op van collecties juwelen voor mannen. Meer noch, juwelen voor mannen zijn niet alleen maatschappelijk aanvaard, ze zijn ook nog eens in!

Juwelen voor mannen

Voor wie zich bij juwelen voor mannen nog steeds niet veel kan voorstellen, gaan we de sieraden voor mannen eens op een rijtje zetten. Uiteraard betekent dit meer dan manchetknopen!

Ringen

Bij ringen voor mannen denken we vaak aan trouwringen, maar uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden en gelegenheden om ringen te dragen. Ringen voor mannen zijn zowel stijlvol als stoer. Behalve edelmetalen hebt u de keuze uit nog verscheidene andere materialen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik

Oorbellen

Oorbellen voor mannen. Vaak denken we daarbij aan de klassieke ringetjes. Maar het kan nooit kwaad om uw horizon te verleggen en u open te stellen voor modieuze piercings en studs. Volgens uw voorkeur kunt u kiezen voor zilver of zwart. De tijd dat oorbellen enkel iets voor matrozen waren, ligt definitief achter ons.

Armbanden

Armbanden voor mannen zien er stoer uit. Wanneer u voor edelmetaal kiest, kunt u kiezen voor de klassieke zware goudkleurige schakels. Maar om er stijlvol uit te zien, hoeft u niet eens voor metaal of edelmetaal te kiezen. U kunt ook gaan voor natuurlijke materialen zoals stenen of houten kralen of armbanden in degelijk en stoer leder. Wanneer gewenst kunt u gaan voor een etnische of spirituele toets.

Halskettingen

Met halskettingen voor mannen kunt u alle kanten op: u kunt kiezen voor klassieke kettingen met zware schakels, al dan niet uit edelmetaal. U kunt ook de keuze maken voor roestvrij staal. Vandaag de dag zijn er meer keuzes die u kunt maken dan de klassieke keuzes van weleer. U kunt ook gaan voor andere materialen zoals veters of leder en kiezen voor bijpassende fantasiehangers uit roestvrij staal. De keuze aan motieven is eindeloos, en wij zijn er zeker van dat u uw gading kunt vinden.

Hangers

Bij een stijlvolle halsketting hoort ongetwijfeld de juiste hanger. Hangers voor mannen bestaan werkelijk in alle materialen en met elk soort motief van klassiek, over etnisch en spiritueel tot religieus. Aan u de keuze!